Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین - سولماز محمدی؛  مدت زیادی از رابطه تتلو و سحر قریشی نگذشته بود که دعوای  آنها که ظاهرا به خاطر فریادهای سحرقریشی بر سر تتلو بود در فضای مجازی حسابی جنجالی شد.

تتلو با انتشار متن های تند علی سحر قریشی اعلام کرد که او معتاد است و رفتارهای عجیبی دارد به همین خاطر دیگر قصد ادامه رابطه با او را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته آتش این دعوا در عرض چندساعت با عذر خواهی خانم بازیگر خاموش شد. با این حال هنوز حاشیه های رابطه های آنها هرچند یکبار دوباره داغ می شود.

تتلو از آشپزی بد سحر قریشی شاکی شد

اگرچه تتلو اعلام کرده است که در اینستاگرام پیجی ندارد اما در کانال تلگرامی خود با طرفدارانش ارتباط دارد او در جدیدترین متن هایی که منتشر کرده است از دست پخت خانم های خانه که به نظر می رسد اشاره مستقیمی به سحر قریشی دارد شکایت کرده است. او نوشته است: هشتاد بار به خانم های تو خونه گفتم آقا شما فقط یه آشپزی رو گردن بگیرین اونم تا وقتی آشپز بیاد هی خراب کردن ریختن دور هی اسراف آخرسر گفتم آقا من غذا نمیخوام! رفتم ی مدل قارچی که  دوس داشتمو گرفتم با ی مدل همبرگر وگن با سیب زمینی آماده

 رابطه سحر قریشی و امیر تتلو 

در حالی کـه سال گذشته شایعات در فضای مجازی درباره رابطه این دو چهره مشهور ادامه داشت، سحر قریشی روز دوشنبه در کانال یوتیوبش ویدئویی از خود منتشر کرد کـه بسیار خبرساز شد. این ویدئو سحر قریشی را دریک ویلا در حال بازی با آتشنشان می داد، ویلایی بسیار شبیه بـه خانه ی تتلو در ترکیه کـه خود بارها عکس هایی ازآن منتشر کرده اسـت.

اما این همه ماجرا نبود و سحر قریشی کپشن این ویدئو رابا شماره ۷۸ هم بـه اتمام رسانده بود، یعنی همان عددی کـه همیشه پایان بخش پیام های‌ امیر تتلو در فضای مجازی بوده اسـت.این اتفاق بازار گمانی زنی درباره ی رابطه سحر قریشی و امیر تتلو را بیش از پیش داغ کرد.بـه خصوص کـه تتلو هم طی روزهای گذشته در کانال یوتیوبش از طرفداران خود خواسته بود عضو کانال یوتیوب سحر قریشی کـه بـه تازگی بـه راه افتاده، شوند. پس از آن با انتشار عکس‌های مشترک آنها رابطه خود را علنی کردند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تتلو سحر قریشی و تتلو سحر قریشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۹۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی در سند تحول

سند تحول قضایی برای رفع مشکل پرونده‌های دارای خواهان یا شاکی متعدد، راهبرد «هم‌افزایی در تصمیم‌گیری و اتخاذ تدابیر مناسب در خصوص پرونده‌های دارای خواهان یا شاکی متعدد» را تعیین کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، «اطاله در فرآیند دادرسی»، «غیرمتقن بودن برخی آراء و تصمیمات قضایی» و «اجرای ناقص و دیرهنگام برخی از احکام»، سه مانعی است که سند تحول قضایی، برای عدم تحقق کامل مأموریت قوه قضاییه در زمینه «رسیدگی به تظلمات، تعدیات، شکایات، حل و فصل دعاوی و رفع خصومات»، شناسایی کرده است.

سند تحول برای «اطاله در فرآیند دادرسی» هفت علت تعیین کرده است. وجود پرونده‌های دارای خواهان یا شاکی متعدد، یکی از هفت عاملی است که راهبردها و راهکارهای رفع این مشکل در سند تحول ارائه شده است.

راه‌حل سند تحول برای پرونده‌های دارای خواهان یا شاکی متعدد

سند تحول قضایی برای رفع مشکل پرونده‌های دارای خواهان یا شاکی متعدد، راهبرد «هم‌افزایی در تصمیم‌گیری و اتخاذ تدابیر مناسب در خصوص پرونده‌های دارای خواهان یا شاکی متعدد» را تعیین می‌کند که این هم‌افزایی از طریق انجام ۳ راهکار زیر محقق می‌شود.

راهکار اول: تشکیل هیئت هماهنگی برای ساماندهی و اتخاذ تصمیمات کلان در مورد تعداد یکصد پرونده ملی کثیرالشاکی و دارای حجم مالی بالا و بررسی جوانب قضایی، اقتصادی، امنیتی و رسان‌های پرونده با ریاست معاون اول قوه قضاییه و با حضور دادستان کل کشور، معاون اول رییس جمهور و نایب رییس مجلس شورای اسلامی و بالاترین مقام ضابطان ذیربط با رعایت استقلال قاضی و عدم دخالت در رأی قضات با تصویب و ابلاغ دستورالعمل مربوط از سوی رییس قوه قضاییه.

معاونت اول قوه قضاییه، دادستانی کل کشور، معاونت حقوقی و امور مجلس و مرکز حفاظت و اطلاعات مسئولیت اجرای این راهکار را بر عهده دارند و مهلت زمانی اجرای آن تا پایان سال ۱۴۰۳ است.

راهکار دوم: تشکیل شورای مشورتی برای کمک به قاضی مسئول رسیدگی به پرونده‌های مهم، ملی و کثیرالشاکی در دادگستری کل استان‌ها به ریاست رییس کل و با حضور دادستان مرکز استان، مقامات اجرایی و ضابطین مربوط با هدف کاهش تبعات اقتصادی و اجتماعی و تسریع در استیفای حقوق مردم و ارائه گزارش دورهای به بخش ذی‌ربط در معاونت اول و دادستانی کل کشور با رعایت استقلال قاضی و عدم دخالت در رأی قضات.

دادگستری استان‌ها باید تا پایان سال ۱۴۰۳ این برنامه را اجرایی کنند.

راهکار سوم: ایجاد سازوکار لازم برای نظارت دادستان به منظور استیفای حقوق مال‌باختگان و جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی و نگهداری و اداره اموال متهمان و محکومان با اصلاح قوانین و مقررات مرتبط.

معاونت حقوقی و امور مجلس و دادستانی کل کشور وظیفه دارند تا پایان سال ۱۴۰۵ این سازوکار را ایجاد کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گفت و شنود/ عین حقیقته!
  • (ویدئو) تتلو باز هم خبرساز شد؛ سرودن شعر در مدح حضرت علی
  • امیر تتلو در مدح امام علی (ع) شعر سرود + عکس | اجازه ساختن آهنگ داده می شود؟
  • ببینید | گفت و گوی اختصاصی با وکیل تتلو
  • عکس| فیلم زندگی «تتلو» ساخته می‌شود؟
  • کیهان باز هم از دست مولانا عبدالحمید شاکی شد
  • نحوه رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی در سند تحول
  • شایعه تازه و عجیبی که درباره امیر تتلو
  • خداوند همه را مکلف کرده که به معلمان احترام بگذارند
  • اعتراض دانشجویان مساله فلسطین و غزه را جهانی کرد